недеља, 22. јануар 2017.

Pismo budućoj meni!

Draga Anja,

Nadam se da si se promjenila od djetinjstva pa sve do sada kada ti pišem ovo pismo. Sada si odrasla osoba, valjda si uspješno završila Gimnaziju a poslije toga i fakultet. Nadam se da si pronašla svoju srodnu dušu i da si zasnovala porodicu. Imaš dovoljno godina da budeš uspješna žena. Ovo što ti pišem ja želim tebi i nadam se da si sve ovo postigla. Sjećaš li se kad si tek krenula u prvi razred i kad si bila jako stidljiva? Nisi voljela da pričaš sa učiteljicom ili bilo kojim odraslim osobama ali bila si najbolji učenik. Dok si odrastala postajala si sve komunikativnija, sjećaš li se toga? Do 7 razreda imala si sve petice ali onda si u osmom malo popustila i imala si nekoliko četvorki. Išla si na mnoga takmičenja a posebno iz matematike. Sjećaš li se onog dana kada si dobila svoj prvi telefon? Imala si oko 8-9 godina. Bio je na tipke i kupila ti ga je tetka. Puno si se obradovala. Ali kad si bila mlađa dobijala si igračke i sakupljala si igračkice iz kinder jaja. Još uvijek u jednoj kutiji imaš sve te igračke i još uvijek se nekad igraš sa njima i postaneš nostalgična. Najviše si voljela kad ti kupe barbike i davala si im imena. Imala si jednu debelu barbiku koju si koristila kao muškarca. Redovno si na televizoru gledala dječije kvizove i željela si da se prijaviš ali nikad nisi imala hrabrosti, a sad se vjerovatno pitaš kakva je hrabrost za to trebala? Kad si mala stidljiva djevojčica onda jeste. Često si išla u neki centar za djecu gdje su se sakupljala dječica i pravila neke kreativne stvarčice. Tu su bili i računari i tad si napravila svoj profil na facebooku. Imala si oko 10 godina i nisi se uopšte razumijela u facebook. Ti i brat ste zajedno napravili profile ali niste rekli roditeljima jer ste se plašili. Ali kasnije ste im rekli. A sjećaš li se onog dana kada si se prvi put zaljubila? To je bilo sa 11-12 godina i nisi se onako malo zaljubila nego baš puno. Dopisivala si se sa tim momkom ali nije ništa bilo jer si ti bila premlada. Kasnije si shvatila koliko si bila glupa kad si se u njega zaljubila haha. Nadam se i da se sjećaš kad si otvorila blog jer si željela da se okušaš u pisanju, a možda ga još uvijek vodiš i veoma si uspješna. Ne želim više da ti dosađujem  jer sigurno imaš važnijeg posla nego da čitaš neka stara pisma. Želim ti sve najljepše u životu, da budeš zdrava i voljena, da se udaš i rodiš djecu ako već nisi i da nađeš dobar posao i da tvoja djeca budu zdrava i da ne oskudijevaju ni u čemu! 
                                                                                                      
                                                                                                       Pozdrav, Anja! ❤





E-mail: anjasland@gmail.com

11 коментара:

  1. Ovo je divno. Preduhitrila si me, i ja sam baš planirala da isto napišem :) Svakako ti želim puno uspjeha i zdravlja u životu <3
    Pozz

    everydayema.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  2. Jako mi se svidja tvoj blog slike su ti na prvom mestu. Ako hoćeš zaprati me i videćeš mnogo divnih postova.

    adafashioncorner1.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Jako mi se svidja tvoj blog slike su ti na prvom mestu. Ako hoćeš zaprati me i videćeš mnogo divnih postova.

    adafashioncorner1.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Great post! Very interesting!
    Would you like to follow each other? Follow me in blog and in Google+ and I'll follow you back!
    www.recklessdiary.ru

    ОдговориИзбриши
  5. Lepo napisan post! A i humorističan, posebno zbog debele muške barbike. :)

    Kathy's delight

    ОдговориИзбриши
  6. Razmišljao sam da napišem post na sličnu temu ali me je na kraju mrzelo :D Ti si ovo odlično uradila, zapratio sam te :)

    thepeachesandtea.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши