недеља, 12. фебруар 2017.

Jedna hladna februarska nedelja...

Nakon desetak sati spavanja napokon se budim. To inače bude oko jedanaest sati. Obožavam da spavam, nisam jutatnja osoba i sumnjam da ću to ikad postati. Ako već radnim danima ne mogu dugo da spavam to ću nadoknaditi vikendom. Ne uzimam telefon čim se probudim, prvo se malo razbudim i razmišljam o životu. Najčešće planiram šta ću raditi ove prelijepe nedelje, da li ću napraviti nešto korisno ili ću samo gledati filmove i serije. Nedelja je po meni poslije subote najljepši dan u sedmici. Nakon što se razbudim uzimam telefon i provjeravam društvene mreže. Često mi se desi da me sačeka milion poruka, jer naravno uvijek se u grupama dopisuju dok ja spavam. Šta ću ja kad se svi bude tako rano. Nakon pola sata nakanem se ustati iz kreveta. 






Obavljam ličnu higijenu i tražim šta ću obući. To obično bude trenerka ili helanke, i neka lagana majica, jer nedelja je dan za opuštanje. Odlazim u kuhinju i već osjećam miris toplih uštipaka koje mama priprema. Svi zajedno sjedamo za sto i uživamo u nedeljnom doručku. Nakon doručka malo gledam TV sa roditeljima te odlazim u svoju sobu, pa uzimam knjigu i čitam. Trenutno čitam knjigu Tango za troje i za sad mi se dopada. Nakon što pročitam nekoliko (pretežno oko pedesetak) stranica uzimam svoj laptop i odgledam par epizoda neke serije ili odgledam neki film. Omiljeni žanr mi je romantika, pa se najčešće odlučujem za takve filmove. Nakon nekolio sati uživanja odlazim na ručak, dobro i to je uživanje. Mama je ponovo pripremila neki specijalitet te dugo uživam u njemu. Završila sam sa ručkom, i onda je vrijeme za učenje. O ne, najgori dio ove prelijepe nedelje. Pošto pretežno učim subotom, nedeljom samo ponovim i to traje oko pola sata. Uzimam telefon i dogovaram se sa drugaricama za jednu večernju šetnju gradom. Pa možemo i mi malo da se odmorimo od svakodnevnog bdenja nad knjigom. 






Vraćam se iz grada nakon što sam udahnula malo svježeg vazduha i prošetala se te tražim svoju najudobniju pidžamu i odlazim pod tuš. Najgori dio je feniranje i peglanje kose. Nemam baš skroz ravnu kosu pa se moram često fenirati. Završila sam sa feniranjem, pa uzimam svoj telefon i listam po društvenim mrežama. Nedelja je dan kada objavljuju najviše slika, pa imam šta gledati haha. Gledam malo kako pojedini ljudi prikazuju sebe u savršenom svijetlu, a znam da iza kamere i nije baš tako. Dobro, nakon dugo vremena odlučujem da ostavim telefon. Ali to nije kraj, hvatam se laptopa i odgledam nekoliko epizoda serije. Kada odlučim da završim sa serijom ostavljam laptop i odlazim da se istuširam i obavim ličnu higijenu. Odlazim u krevet i slatko zaspim. Tako izgleda jedna moja hladna februarska nedelja. :)



Vaša Anja! :*






Email: anjasland@gmail.com
Instagram: @anjaxly

9 коментара:

  1. Prelep post. Mngo mi se sviđa tvoj stil pisanja ♥
    Inače slična nam je rutina samo što se ja budim oko 12 i retko kad učim nedeljom hahah ♥

    Die with memories,not dreams

    ОдговориИзбриши
  2. Jako ljep post. Jako mi se sviđa tvoja kreativnost i stil pisanja. Uzivala sam citajući ovaj post.

    Posjeti moj blog bilo bi mi drago: http://stroongana.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  3. Predivan post,provodoš nedjelju jako zanimljivu,ja se ubijam učeći haha.Dosta kreativan post,što mi se jako sviđa.♥

    http://bellafashiondiary.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  4. Jako lepo napisan post. Mislim da bi svako trebao tako opušteno i rasterećeno, kao ti, da provede nedelju, bez obzira što je sutra ponedeljak i nova radna nedelja. :)

    Milicalt.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  5. Great post!
    have a nice day!
    Would you like to follow each other? Follow me on Blog and Google+ and I'll follow you back!
    www.recklessdiary.ru

    ОдговориИзбриши