субота, 28. јануар 2017.

Modni žiri - Zorannah #1

Heloouu! Rekla sam da ću juče izbaciti post... Ma nema veze nadam se da mi ne zamjerite. Još uvijek nisam pisala beauty ili fashion postove, ne znam ni ja zašto jer ja to obožavam. Obožavam da komentarišem outfite poznatih osoba. Rijetko se dešava da neku kombinaciju ocijenim desetkom jer to stvarno treba zaslužiti. Inspiracija mi je naišla švrljajući nekom stranicom za žene, gdje sam ocjenjivala outfite sa hot ili not. Dugo sam se zadržala tu i bilo mi je veoma zanimljivo. Većina su bila not jer mi se nijedan nije svidio. Po meni su stvarno stavili samo ne baš lijepe kombinacije, nisam naišla ni na jednu da mi se baš svidjela. U ovom postu ću ocjenjivati Zoranine kombinacije, poznate fešn blogerke, ocjena od 1 do 10. Pa da krenem.





Ovo je jedna sasvim basic kombinacija ali je Zorana nju upotpunila ovim da nazovem kardiganom. Želim da budem potpuno iskrena, uopšte mi se ne sviđa ovaj kardigan na plavo-bijele prugice. Po meni je kao da se ona normalno obukla, pa je počela kiša, pa je neko na nju nabacio kesu da ne pokisne. Da ne bih bila previše surova reći ću da bi kombinacija bila potpuno solidna samo da je bez kardigana. Ni cipele nisu baš po kom ukusu ali mogu proći. Hlače su mi lijepe, jer inače volim poderane sive hlače. Boja ove bluze je presavršena, moja omiljena boja, i mnogo mi se sviđa. Torba je po meni previše obična i promjenila bih joj možda boju.

OCJENA 3,5/10






Ova kombinacija mi se mnogo više sviđa od prethodne. Ono zbog čega mi se i sviđa jeste ova bundica čija boja je stvarno prelijepa. Sviđa mi se kad se neko obuče basic ali lijepo i to upotpuni nekim ludim komadom odjeće koji ističe cijelu kombinaciju. To je Zorana ovaj put uradila. Ne znam, jedino bih možda promjenila patike i umjesto njih obula štikle ili sandale, ali dobro svako ima svoj ukus. Slika na majici mi je jako cool i slaže se uz bundu. Ljudi moji, ne mogu da se nadivim ovoj bundici, pogotovo zbog njene boje! 

OCJENA 9/10






Treća kombinacija mi se malo dopada a malo ne dopada. Ne znam kako da vam opišem, na prvi pogled je prelijepa ali kasnije kad malo uočim detalje i nije baš tako. Možda ćete me hejtovati ali mislim da Zorani ne stoji ovakav kroj hlača ili se meni čini jer ne volim baš bijele hlače. Ovakve malo šire mi se pogotovo ne sviđaju. Ova bluzica ili košuljica kako god je solidna i može proći. Nije ništa posebno ali je slatka i ja bih je obukla. Vjerovatno bih promijenila cipele kao i u svakoj prethodnoj kombinaciji, ne znam šta mi je, kod nje mi se uvijek cipele ne dopadnu. Torbica je jako slatka i boja joj je preslatka. 

OCJENA 7/10







Pretposljednja kombinacija se u naslovu Zoraninog posta zove Blue door, zar su vrata najuočljivija na ovoj slici? Pa ja bih rekla da jesu. Jer je ova kombinacija sasvim obična, jedino što se malo izdvaja jesu detalji na rukavu i na ramenima ove majice, a oni mi se ne sviđaju. Cipele su iste kao i u prvoj kombinaciji i već sam rekla da mi se ne sviđaju. Meni se čini ili ona ima malo krive noge, haha. Ova suknjica je slatka i ja bih je možda nekad obukla, a majicu ne bih nikada jer definitivni nije u mom fazonu. Torba preobična, i ne znam zašto Zorana uz svaku kombinaciju nosi sunčane naočare, ali pristaje joj takav oblik. 

OCJENA 5/10 







Ova kombinacija mi je preslatka! Jaknica i džemper mi se baš sviđaju, a i suknjica! Cipele bih promijenila, o ne, opet. Sama sam sebi dosadila, pa Zorana kako nikad ne obuješ neke ljepše cipele. Ako si već osmislila ovako slatku kombinaciju mogla si neke cipele u boji, bar po mom mišljenu. Možda se neko ne slaže sa mnom, ali ja u ovoj rubrici iznosim svoje mišljenje a ne tuđe. Sve u svemu kombinacija je preslatka i rado bih je nosila, naravno samo na proljeće ili ljeto.

OCJENA 9,5/10




Nadam se da vam se post svidio, uživala sam komentarišući Zoranine kombinacije. Nijednu nisam ocjenila desetkom jer ja stvarno imam veoma visoke kriterijume, i neko se mora baš lijelo obući i po mom ukusu da bi dobio desetku. Sigurno ima neko ko se ne slaže sa mnom ali nema veze, kao što sam već rekla svako ima svoj ukus i ne treba vrijeđati tuđe mišljenje. Ako je neko fan Zorane neka se ne uvrijedu zbog kombinacija koje sam loše ocijenila, jer nisam ja ocjenjivala njezinu ljepotu ili karakter nego samo ono što je obukla. Vidimo se (ne vidimo se baš ali ne znam drugačije da kažem haha) u sledećem postu, volim vas sve!


Vaša Anja! :*



E-mail: anjasland@gmail.com
Instagram: @sweettdreamerr






13 коментара:

  1. Zorana baš voli da nosi ravnu obucu,to je stalno prije u videima govorila.Zadnja kombinacija mi je preslatka,jaknica vrh!Sviđa mi se ova ideja:)

    Minnah's Life


    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Čula sam jednom da je to rekla, ma da smatram da bi joj ljepše stajala visoka peta. Hvala. :)

      Избриши
  2. Ajme, ti si odgovor na moje molitve! Željela sam uvijek da neka blogerka ne kaže za svaku njenu kombinaciju 10. Meni se njezin stil uopće ne sviđa, a oko cipela se itekako slažem s tobom. Ima puno ljepših na tržištu i po cijeni koju si ona može priuštiti. :)

    Fantastiko World

    ОдговориИзбриши
  3. Odlično si ocjenila sve outfite! Za sve se slažem, posebno za prvi, obukla se i onda kad je zahladnilo, čisto nabacila nešto random iz ormara! :D

    http://lifella2.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  4. Anjice draga, jako zanimljiv post. Iako ne volim postove ovog tipa, u ovom sam ipak nekako uzivala, i slozila bih se apsolutno sa svim sto si rekla i sa ocenama koje si dala. Sve u svemu odlican post, s obzirom da si nova blogerka.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  5. Dopada mi se kako si ocenila ove Zoranine kombinacije. Ni meni se takođe ne dopada 1. i 4., ali uopšte.. :D Zanimljiva rubrika, o njoj uvek ima šta da se piše. :)

    Milicalt.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  6. Zorannah je divna šta god obukla. Od ovih fotografija najviše mi se sviđa outfit koji uključuje bordu bundicu.

    https://dorajaa.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  7. Meni je zadnji outfit top i takvi joj najljepše pristaju kad je ko curetak neki. A drugi outfit mi se ne dopa jer mislim da se ta bundica ne uklapa u tu neku sportsku kombinaciju ljepše bi pristajala na neku elegantnu haljinu ili elegante hlače i visoke salonke. Iako mi je svaki komad zasebno lijep.

    http://nininsarolikkutak.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши