недеља, 15. јануар 2017.

Kako da organizujete rođendansku žurku za pamćenje?

Zdravo svima. Jučer nisam pisala post jer nisam imala baš puno inspiracije. Danas sam se sjetila jedne odlične ideje a to je kao što vidite u naslovu ideje za rođendansku žurku. Mnogo nas očekuje da će imati savršenu žurku a na kraju svi budu na svojim telefonima i niko se ne zabavlja. Pisaću vam kako da organizujete žurku na kojoj će se svi predobro zabaviti. :)






Prva stvar je plan. Na neki papir ili svesku napišite šta sve morate da kupite od hrane, zapišite ko sve dolazi i sve stvari za dekoraciju. Tako će vam biti lakše jer nećete doći u prodavnicu i onda razmišljati šta vam treba nego ćete uzeti ono što vam je na spisku.

Jedna od važnijih stvari su pozivnice. Možete ih poslati elektronskim putem (preko Facebooka ili Email-a) ili da ih sami izradite. To će biti mnogo zanimljivije nego da jednostavno pošaljete poruku. Na internetu postoji mnogo načina kako da napravite pozivnicu a znam da će vam se bar jedna ideja svidjeti. Kad vaši prijatelji vide da ste se potrudili napraviti pozivnicu vjerovatno će više željeti da dođu.






Moj prijedlog je da na pozivnicama naznačite i dress code tj. kako da se gosti obuku za vašu žurku. Njma će biti mnogo zanimljivo tražiti odjeću prema vašem izboru i sigurno će ih više privući da dođu.

Rođendan bez hrane nije rođendan tako da morate razmisliti šta će vaši gosti jesti. Napravite neke neobične sendviče kao ovaj na slici jer će svima biti primamljivije da ih pojedu nego ako napravite obične. Torta može biti od bilo čega samo neka bude ukusna haha. Neka bude sokova svih vrsta, i gaziranih i negaziranih. Ne poslužujte im alkohol!






Kada vaši prijatelji dođu i ako odmah uzmu svoj telefon predložite da se igrate igre ko prvi uzme svoj telefon mažu ga šlagom. Tako ćete uspjeti da ih odvojite od društvenih mreža, Čim dođu ponudite ih sokom i grickalicama ili kafom ako neko pije i započnite neke zanimljive teme za priču.

Takođe veoma važna stvar je muzika, jer kakva je to žurka bez muzike? Evo prijedlog za još jednu zanimaciju. Neka svako napiše na papirić pjesmu koju želi da sluša i onda neka slavljenik izvlači i koju izvuče mora da je pusti. Zanimljivo, zar ne.






Ako vam postane dosadno možete organizovati takmičenja i osmisliti neki poklon za pobjednika. Možete i plesno takmičenje, pa ko bude najljepše plesao dobiće poklon. Tako isto možete i sa pjevanjem. Oni koji ne žele pjevati neka budu žiri i neka ocjenjuju one koje žele. Zavirite malo u ormar slavljenika, osmišljajte modne kombinacije a on neka ocjenjuje od 1-10. Crtanje je takođe veoma zanimljivo i time ispoljavate vašu kreativnost tako da neko može da smisli temu za crtanje pa ko najbolje nacrta to nešto dobija neku nagradu.

Naveče možete uzeti one stvarčice koje sijaju u mraku, ugasiti svjetla, odvrnuti muziku na najjače i svi zajedno plesati do mile volje.








Nadam se da sam vam bar malo pomogla kako da organizujete žurku za pamćenje. Pisala sam prema tome kako ja slavim rođendan i dodala sam još neke detalje. Ako vam se post svidio slobodno komentarišite i učlanite se na moj blog. Inače, hvala vam na 6 čitaoca, drago mi je kad vidim da nekoga interesuje moj blog!

Vaša Anja! :)

6 коментара:

  1. Odličan post draga i jako interesantan! Ja sam navikla da slavim rođendan u restoranu sa sestrom i drugaricom, tako da ne pravim neku ogromnu frku oko svog rođendana. :)

    http://lifella2.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  2. Moj rođendan će uskoro i baš mi se sviđaju tvoje ideje. :)❤

    http://everydayema.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  3. Odličan post. Jako zanimljiv i interesantan!

    http://stroongana.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши