четвртак, 12. јануар 2017.

Pisanje posta | Očekivanje VS Realnost

Pozdrav djevojke. Kako ste mi i kako provodite raspust ako još traje kod vas? Kao što vidite po naslovu danas pišem jedan interesantan post. Radi se o tome kako mi blogeri pišemo post, mnogi misle kako je to lako i kako se završi za 5 minuta dok je ustvari suprotno. Da se ne lažemo, i ja sam mislila ovako dok nisam uplovila u blogerski svijet. Naravno ako neko voli ono što radi, u ovom slučaju vođenje bloga neće mu biti teško napisati bilo kakav post. Da ne dužim mnogo, krenimo. 


1. SMIŠLJANJE TEME ZA POST

Očekivanje

Ah, danas moram pisati post. Šta bih mogla pisati? Ahaa znam, dugo nisam radila morning routine. Još su praznici pa mogu napisati winter edition, to će privući čitaoce. 

Realnost

Koji je danas dan? Srijeda? O ne, pa nisam izbacila post već sedam dana! Moram odmah krenuti. Ali šta da pišem? Pisala sam night routine, Q&A, moju plejlistu, tipove učenika, tipove nastavnika... Pa sve sam pisala! Kako sad da se sjetim nečeg originalnog što još niko nije radio? Nemoguće. Ma prolistaću malo po Pinterestu i ideja će sama doći. Obrisala sam Pinterest zbog nedostatka memorije? Moram ponovo da ga instaliram. A evo ga, sad napokon mogu listati. Ovde ništa, ovde ništa, kakav je ovo DIY to niko ne može napraviti, ništa ovo.. Ma odustajem. Tražiću po drugim blogovima, nikad ne mogu nešto svoje smisliti. Jao, kako Marsa uvijek ima inspiracije. Anja je opet izbacila presavršen post. Ma ja ću reći da mi postavljaju pitanja za Q&A ili KMK. 








 2. SLIKANJE

Očekivanje

Za današnji post trebaju mi moje slike. Bacam se odmah na fotografisanje. Sekoo, dođi da me uslikaš za novi post. Radim morning routine. Prvo u krevetu, pa u kupatilu, onda ćeš slikati i moj outfit. Hvala ti puno seko! 

Realnost

Danas sam obećala čitaocima da ću napraviti morning routine! Sekoo, jesi li kod kuće? O ne, opet je otišla na kafu sa drugaricama. Svaki put kad treba da me slika ona ode! Ma nema veze, mama je tu. Mamaaaa! Mamaaaa! Super, nema ni mame. Slikaću se tako što ću staviti telefon uza zid i uključiti timer. Eh, da vidim kako su ispale. Grozne su! Odlažem post za neki drugi dan..








3. PISANJE

Očekivanje

Sad kad sam završila i slike i smislila super temu za post, sad ću ga napisati. Danas sam puna inspiracije tako da će post biti odličan! *Nakon 10 minuta* Gotovo, objavljen je!

Realnost

Završila sam slikanje, sad mogu lijepo da napišem post. Kako da napišem naslov, Winter morning routine ili morning routine on holidays? Nemam pojmaaa. Ma napisaću morning routine - winter edition. Eh, nemam puno inspiracije za pisanje ali smisliću nešto. *Nakon 2 sata* Ok, došla sam do kraja napokon. Sad da uredim tekst... Ovo ću iskrivljeno, ovo ću podvući a ovo podebljati. Ili ipak ne? Ipak ću samo ovo da iskrivim. *Nakon pola sata* Uh, napokon sam završila, mogu sad da objavim.








4. ČITANJE

Očekivanje

Da pročitam post da ne bih slučajno bila neka greškica ili možda velika greška! Sve je na svom mjestu i već sam dobila 2 komentara, odlično!

Realnost

E da pročitam post, možda pronađem neku grešku! O ne, napisala sam oprt umjesto opet, odmah da prepravim! Ok, ovdje sam odvojila red iako nije trebalo. Napisala sam ime malim slovom!!! Kako sam to pogriješila? Nikad ne mogu napisati post bez greške.. Šta, nemam nijedan komentar? Samo 10 pregleda? Zašto kad imam 50 čitaoca? Ma pročitaće oni kad tad, moj post je savršen!








I to bi bilo to što se tiče današnjeg posta. Ne mislim da pisanje svakog posta izgleda ovako ali sam željela da vas nasmijem malo. Ja volim da pišem postove ali kad mi se ne piše baš onda zna biti ovako. Ako vam se sviđa post komentarišite i pišite šta bi sledeće voljeli da vidite na mom blogu. :)


Vaša Anja! :*


6 коментара:

  1. Slažem se sa tobom. I ja sam skoro svaki put kad treba da pišem post u nekoj nedoumici. :D

    http://lifella2.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  2. Predivan ti je blog, kao i ostali postovi. Bas mi se svidja.
    Dodala sam te, ako želiš uzvrati
    Moj blog:http://elbexxfashiondiary.blogspot.ba/?m=1

    ОдговориИзбриши
  3. Hahaha super si ovo opisala i sama se nekad osjećam točno ovako. Pratim te :*
    https://nininsarolikkutak.blogspot.com

    ОдговориИзбриши